A XII-a Sesiune de Comunicari Stiintifice a Departamentului de Matematica si Informatica din UTCB

25 Mai 2013

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, B-dul Lacul Tei, Nr. 122-124, Sector 2, 020396 BUCURESTI


Sectiuni:

Comitetul de organizare:

Prezentarea lucrarilor se va face in limbile romana sau engleza. Timpul planificat pentru fiecare prezentare este de 10 minute. Va rugam sa folositi versiuni clasice pentru fisierele cu lucrari deoarece nu garantam ca pe calculatoarele puse la dispozitie exista soft-uri ultra specializate.

Ca si la editiile precedente, lucrarile prezentate vor fi incluse intr-un volum care speram sa fie finalizat cat mai repede. Pentru aceasta va rugam sa ne trimiteti lucrarile pe adresa matematica@utcb.ro pana la 1 septembrie 2013. Acestea vor avea cel mult 4 pagini si vor fi redactate in limba engleza conform modelului. Publicarea in volum nu exclude publicarea ulterioara a lucrarii, chiar si Óntr-o varianta extinsa, in revista noastra Romanian Journal of Mathematics and Computer Science urmand procedurile curente descrise la adresa http://www.rjm-cs.ro.

Va reamintim ca taxa de participare este de 50 lei si o puteti achita pana sambata 25 mai 2013, la d-na Mariana Niculceanu, la sediul Departamentului de Matematica si Informatica din UTCB.

NEW! Brosura cu rezumatele Sesiunii de Comunicari

NEW! Programul Sesiunii de Comunicari

NEW! Proceedings Sesiunii de Comunicari