A XIII-a Sesiune de Comunicari Stiintifice a Departamentului de Matematica si Informatica din UTCB

23 Mai 2015

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, B-dul Lacul Tei, Nr. 122-124, Sector 2, 020396 BUCURESTI


NEW!


Sectiuni:

Comitetul de organizare:

Rezumatul (cel mult 20 de randuri) va fi scris in limba engleza, va respecta format nume_prenume_abstract.doc si va fi trimis prin e-mail la adresa: matematica@utcb.ro

Termenul limita pentru inregistrare si trimiterea rezumatului este 03 Mai 2015

Taxa de participare este de 30 lei.

Prezentarea lucrarilor se va face in limbile romana sau engleza. Timpul planificat pentru fiecare prezentare este de 10 minute. Va rugam sa folositi versiuni clasice pentru fisierele cu lucrari deoarece nu garantam ca pe calculatoarele puse la dispozitie exista soft-uri ultra specializate.

Ca si la editiile precedente, lucrarile prezentate vor fi incluse intr-un volum care speram sa fie finalizat cat mai repede. Pentru aceasta va rugam sa ne trimiteti lucrarile pe adresa matematica@utcb.ro pana la 15 iulie 2015. Acestea vor avea cel mult 6 pagini si vor fi redactate in limba engleza conform modelului nume_prenume_lucrare.doc. Publicarea in volum nu exclude publicarea ulterioara a lucrarii, chiar si Óntr-o varianta extinsa, in revista noastra Romanian Journal of Mathematics and Computer Science urmand procedurile curente descrise la adresa http://www.rjm-cs.ro.

Va reamintim ca taxa de participare este de 30 lei si o puteti achita pana sambata 23 mai 2015, la dna Niculceanu, la sediul Departamentului de Matematica si Informatica din UTCB.