Anunț desfășurare examene

2 februarie 2020

In aceasta dimineata la demisolul FCCIA s-a produs un incendiu a carei cauza urmeaza sa fie stabilita. Incendiul a fost stins in mod operativ de catre pompierii de la ISU-BIF. Focul nu s-a extins catre parter sau etaje insa s-a degajat fum foarte gros care a ocupat in intregime zona centrala de acces si culoarele din etaje. O parte din fum a patruns si in sali si birouri. Cladirea este afectata de fum in special in zona centrala, la toate nivelurile. Accesul la demisol este restrictionat. Alimentarea cu energie electrica zona centrala, demisol, este intrerupta.

Personalul administrativ al universitatii s-a mobilizat pentru indepartarea partiala a efectelor, indeosebil evacuarea resturilor arse, curatarea pardoselilor de pe holuri si a mobilerului din sali. Au fost ajutati cu promptitudine de o echipa de studenti ai universitatii care au lucrat pana seara tarziu.

Prin efortul personalului administrativ si al studentilor s-au pregatit salile in care sunt programate examenele din ziua de luni. Astfel sesiunea va continua conform programarii.

Maine se va analiza situatia si se vor decide caile de urmat pentru restabilirea activitatii didactice normale.

Mulțumim studenților din ASCB care s-au dovedit și în aceste momente foarte grele prieteni ai universității : Andronoiu Tiberiu, Bacoșca Benjamin, Ciobanu Alexandru, Copoiu Cristina, Dodan Valentina, Dorobanțu Alin, Dorofte Camil, Dorofte Corina, Dragomir Ștefan, Hameed Abdul Maged, Husca Adina, Ioniță Alexandru, Marinoiu Marian, Miron Costina, Petre Andrei, Rădulescu Nicu, Șerban Gabriela, Stere Răzvan, Tănase Roxana, Vasilief Roxana.