Inginerie și management în construcţii

Inginerie și Management in Constructii (domeniul de studii Inginerie si Management) este un program de studiu conceput pentru formarea de manageri dedicati lucrarilor de constructii avand o formare profesionala complexa bivalenta unde aptitudinile de management se impletesc cu cele ingineresti. Tinerii manageri, absolvente si absolventi ai acestei specializari, activeaza in companii de producere si comercializare a materialelor de constructie, în birourile marilor dezvoltatori imobiliari sau ale companiilor de constructii dar si in companii de proiectare.

Inginer-manager:

Inginerul-manager în construcții acoperă o multitudine de profesii și realități foarte diferite, în funcție de domeniile de activitate în care intervine: inginerul manager poate fi responsabil de proiectarea, gestionarea, implementarea, execuția și inovarea proiectelor.

Carieră:

Veti deveni managerul operațional la un obiectiv de investiții!
Veti dobandi abilități organizatorice!
Veti asigura managementului financiar, urmărirea lucrărilor, calitatea și siguranța lucrărilor la un obiectiv de investiții!

Alege acestă specializare dacă dorești să profesezi ca inginer în următoarele domenii:
a) managementul lucrărilor de construcții;
b) execuția clădirilor;
c) administrația publică;
d) proiectarea clădirilor;
e) întreținerea și exploatarea construcțiilor.

Unde:

Studiile la acest program de licență din domeniul Inginerie și Management sunt organizate pe durata a patru ani universitari și se desfășoară în sediul facultății din b-dul Lacul Tei 124, Sector 2, București.

Plan de învățământ și competențe:

Plan de învățământ   AU 2023-2024

Competente