Calendarul activităților necesare în vederea finalizării studiilor (licență+master) în cadrul sesiunii din Februarie 2025 poate fi consultat aici.
Informațiile utile publicate în data de 03 Iunie 2024 sunt în continuare de actualitate.
Construcții Civile, Industriale și Agricole (CCIA):
Inginerie Urbană și Dezvoltare Regională (IUDR):
Inginerie și Management în Construcții (IMC):
Calendarul activităților necesare în vederea finalizării studiilor (licență+master) în cadrul sesiunii din Septembrie 2024 poate fi consultat aici.
În situația în care absolventul nu poate obține avizul îndrumătorului pe cererea de înscriere la examen până la data menționată în document (25-26 iulie), absolventul este rugat să transmită către secretariatul FCCIA un e-mail (secretariat.fccia@utcb.ro) în care își va exprima intenția de a participa la examen în sesiunea Septembrie 2024, astfel încât secretariatul să aibă timpul necesar pentru a încheia situația școlară și pentru a estima numărul de participanți.
Informațiile utile publicate în data de 03 Iunie 2024 sunt în continuare de actualitate.
În ședința consiliului FCCIA din 11.06.2024 au fost actualizate listele de teme pentru proiectele de diplomă / lucrările de licență și pentru lucrările de disertație.
Calendarul activităților necesare în vederea finalizării studiilor (licență+master) poate fi consultat aici.
Pașii ce trebuie urmați în vederea susținerii examenului de diplomă / licență sunt următorii:
1. Depunerea cererii pentru alocarea temei:
2. Întocmirea proiectului de diplomă / lucrării de licență în conformitate cu Structura cadru aprobată de Consiliul FCCIA.
3. Trimiterea proiectului de diplomă / lucrării de licență în format electronic (pdf) la departamentul de care aparține cadrul didactic îndrumător cu cel puțin 14 zile înainte de perioada în care este programată susținerea.
4. Înscrierea la examenul de finalizare a studiilor:
5. Depunerea proiectului de diplomă / lucrării de licență în format letric la departamentul de care aparține cadrul didactic îndrumător:
6. În cadrul fiecărui departament, asupra proiectului de diplomă / lucrării de licență va fi efectuată o analiză de similitudine finalizată cu un Raport de similitudine. Pe baza unei analize critice a acestui Raport, îndrumătorul completează formularul de evaluare a originalității, document ce urmează a se atașa proiectului / lucrării.
7. Dacă, conform formularului de evaluare, proiectul / lucrarea îndeplinește condițiile de originalitate, absolventul va susține proiectul de diplomă / lucrarea de licență conform repartizării afișate de secretariat.
Pașii ce trebuie urmați în vederea susținerii examenului de disertație sunt următorii:
1. Depunerea cererii pentru alocarea temei:
2. Întocmirea lucrării de disertație în conformitate cu macheta aprobată de Consiliul FCCIA.
3. Trimiterea lucrării de disertație în format electronic (pdf) la departamentul de care aparține cadrul didactic îndrumător cu cel puțin 14 zile înainte de perioada în care este programată susținerea.
4. Înscrierea la examenul de finalizare a studiilor:
5. Depunerea lucrării de disertație în format letric la departamentul de care aparține cadrul didactic îndrumător:
6. În cadrul fiecărui departament, asupra lucrării de disertație va fi efectuată o analiză de similitudine finalizată cu un Raport de similitudine. Pe baza unei analize critice a acestui Raport, îndrumătorul completează formularul de evaluare a originalității, document ce urmează a se atașa lucrării.
7. Dacă, conform formularului de evaluare, lucrarea îndeplinește condițiile de originalitate, absolventul va susține lucrarea de disertație conform repartizării afișate de secretariat.
Pentru mai multe detalii legate de procesul de finalizare a studiilor, vă rugăm să consultați Metodologia de organizare și desfășurare a examenelor de finalizare a studiilor.
Pages: 1 2