Noutăți FCCIA

26 septembrie 2020

[21 octombrie 2020] Rezultatele concursului de admitere- studii universitare de licență la Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole. Actualizare.

Rezultatele concursului de admitere- candidați admiși la studii universitare de licență au fost publicate și pot fi consultate aici.

[19 octombrie 2020] Restricționarea accesului public în Facultatea de Construcții Civile, Industriale si Agricole (FCCIA)

Ca urmare a evoluției nefavorabile a crizei epidemiologice generată de virusul SARS-CoV2, începând de marți 20 octombrie 2020, accesul la serviciile administrative în Facultatea de Construcții Civile, Industriale si Agricole (FCCIA) este restricționat publicului.

Pentru obținerea diferitelor documente de interes în această perioadă, solicitanții vor urma strict fluxul comunicațional disponibil aici .

Transmiterea documentelor: studenții vor utiliza

(i)  serviciul de transport documente și vor urma instrucțiunile subsecvente. Serviciul de transport documente de la FAN Courier este gratuit pentru toți studenții care doresc trimiterea fotografiilor pentru carnetul de student, a declarațiilor pentru obținerea burselor de performanță, merit și speciale semnate olograf. Accesați https://www.selfawb.ro/ , generați un cont, chemați curierul și trimițeți coletul la adresa Bulevardul Lacul Tei 122-124, destinatar Universitatea Tehnică de Construcții București – Rectorat UTCB; specificați că plata se face la destinatar,

sau

(ii) documentele pot fi depuse în cutia poștală amplasată în exteriorul clădirii facultății, în plic închis cu înscrierea clară a numelui și a prenumelui, a anului de studiu și a specializării urmate.

Eliberarea documentelor: studenții vor fi notificați de către secretariat, în legătura cu calendarul de eliberare și de preluare a documentelor.

Analiza si preluarea dosarelor studenților in vederea acordării bursei sociale se va realiza în continuare, în condiții stricte de siguranță sanitară, cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare, la parterul clădirii facultății.

Plata taxelor se realizează conform sistemului descris aici.

Administrația facultății depune toate eforturile pentru minimizarea impactului negativ asupra activității zilnice si mulțumeste tuturor pentru înțelegere.

Vă invităm să consultați periodic pagina de internet a universității https://utcb.ro/ și pagina de internet facultății, pentru actualizarea informației.

În cadrul consorțiului EU-CONEXUS  a fost lansat primul apel pentru candidaturi la cursurile propuse studenților la specializări secundare (minor). Detalii aici.

[16 octombrie 2020] Studenți eligibili pentru acordarea bursei de merit în semestrul I/2020-2021, programe de studii de licență si de master 

Situația studenților eligibili pentru acordarea bursei de merit în semestrul I/2020-2021, la programele de studii de licență si de master poate fi consultată aici.

[10 octombrie 2020] Măsuri de protecție împotriva contaminării cu virusul SARS-COV2 (COVID 19)

Măsurile luate de Facultatea de Construcții Civile, Industriale si Agricole (FCCIA) sunt parte integrantă a politicii sanitare a universității și pot fi consultate aici. Vă invităm să consultați periodic pagina de internet a universității , pentru actualizarea informației, în funcție de evoluția epidemiologică.

[8 octombrie 2020] Recunoaștere IPMA a programului de master FCCIA- Managementul proiectelor în construcții

Programul Masteral Managementul Proiectelor în Construcții desfășurat în cadrul U.T.C.B. este singurul program din țară recunoscut internațional de către International Project Management Association (IPMA) (www.ipma.world/consultants-trainers). Detalii aici.

[25 septembrie 2020] Deschiderea anului universitar 2020-2021. Cuvânt de bun venit.

Dragi studenţi,

Dragi membri ai corpului profesoral,

Dragi membri ai administraţiei facultăţii,

Ne aflăm la începutul unui nou an universitar, din îndelungata viață a şcolii noastre. Ca instituţie de învăţământ superior, servim societatea la cel mai înalt nivel de implicare şi de responsabilitate socială, odată cu înfiinţarea Şcolii de Poduri şi Şosele, în anul 1851.

Începutul de an universitar astăzi, pune în faţa întregii comunităţii academice, provocări cu caracter de noutate şi ne îndeamnă la găsirea soluţiilor pentru ca şcoala de construcţii să continue să îşi îndeplinească misiunea.

Invităm comunitatea studenţilor, corpul profesoral şi administrativ al facultăţii noastre, la deschiderea oficială a anului universitar. O discuţie introductivă, exploratorie, despre facultate, despre structura anului universitar și a sistemului de educaţie, despre facilităţi de studiu şi de dezvoltare extracurriculara, despre viaţa studenţească şi despre viitor. Numai împreună putem oferi un răspuns adecvat, provocărilor actuale.

Vă așteptăm luni 28 septembrie, de la orele 17.30 în transmisiune directă prin platforma digitală Microsoft Teams Live Events.